Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Okuro, Paula Kiyomi"'
Autor:
Okuro, Paula Kiyomi
Foram produzidas micropartículas simbióticas com carreador de natureza lipídica, obtidas por spray chilling. Como materiais ativos foram utilizadas duas cepas de micro-organismos probióticos (L. acidophilus-LA e L. rhamnosus-LR), dois prebiótico
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vélez-Erazo, Eliana Marcela, Okuro, Paula Kiyomi, Gallegos-Soto, Andrés, da Cunha, Rosiane Lopes, Hubinger, Miriam Dupas
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2021 116
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2021 111:55-67
Autor:
Câmara, Ana Karoline Ferreira Ignácio, Okuro, Paula Kiyomi, Cunha, Rosiane Lopes da, Herrero, Ana María, Ruiz-Capillas, Claudia, Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues
Publikováno v:
In LWT May 2020 125
Autor:
Câmara, Ana Karoline Ferreira Ignácio, Geraldi, Marina Vilar, Okuro, Paula Kiyomi, Maróstica, Mário Roberto, Júnior, da Cunha, Rosiane Lopes, Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2020 65
Publikováno v:
In Food Research International June 2019 120:610-619
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies February 2018 45:42-52
Autor:
de Castro, Ruann Janser Soares, Domingues, Maria Aliciane Fontenele, Ohara, André, Okuro, Paula Kiyomi, dos Santos, Jessika Gonçalves, Brexó, Ramon Peres, Sato, Hélia Harumi
Publikováno v:
In Food Structure October 2017 14:17-29