Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Okuma, Emiko"'
Autor:
Tamura, Yoshifuru, Morimoto, Chikayuki, Kuribayashi-Okuma, Emiko, Uchida, Shunya, Hosoyamada, Makoto, Nakagawa, Takahiko, Shibata, Shigeru
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2021 87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yasugi, Etsuko *, Kumagai, Tsukasa, Nishikawa, Yoshihisa, Okuma, Emiko, Saeki, Kumiko, Oshima, Mieko, Susin, Santos A., Kroemer, Guido, Yuo, Akira
Publikováno v:
In FEBS Letters 2000 480(2):197-200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abe Hiroki, Okuma Emiko
Publikováno v:
Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Physiology. 109:191-197
Freshwater crayfish contained smaller amounts of total free amino acids in the muscle than marine prawns and lobsters. In the muscle of seawater acclimated crayfish, however, total amino acids were elevated by 3.7-fold and reached almost equivalent v
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.