Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Okrouhlá, M"'
Publikováno v:
In Poultry Science 1 November 2019 98(11):6187-6193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this study was to evaluate the effect of feed restriction on muscle fibre composition and meat quality traits in pigs. Forty crossbred pigs (Pietrain × Large WhiteSire) × (Landrace × Large WhiteDam) were divided into two feeding groups:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f0239c28cc43b232fd2365dcfcac970c
http://hdl.handle.net/10492/4592
http://hdl.handle.net/10492/4592
Article Fats are among the basic nutrients the human organism needs as a source of energy, as well as to grow and regenerate cells, tissues, and organs. Particularly animal fats, with their higher proportion of saturated fatty acids and low content o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d29d5aa0ddfcffcc284a8a91b28a8632
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.