Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Okra seed flour"'
Autor:
Dimeng Yang, Huey Lee Lew, Ying Yuan Mak, Sean Jun Leong Ou, Jie Ai Lim, Yuyun Lu, Cassandra Li Yi Seah, Magdalene Qiao Hui Tan, Dejian Huang, E Shyong Tai, Mei Hui Liu
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 100, Iss , Pp 105382- (2023)
This study investigates freeze-dried okra seed flour (OSF) as a functional ingredient to attenuate postprandial blood glucose rise by creating lower glycemic index (GI) rice noodles. Secondary objectives are postprandial gut hormone responses, noodle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4abbc982df5c41ab8a65c87d870fcc9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2, Iss 1, Pp 69-82 (2012)
In Nigeria it is advised that nursing mothers should give their baby plantain flour paste “amala ogede” with ‘ewedu’ Corchorus olitorius soup during the process of weaning their baby. The over matured okra that cannot be cut with kitchen knif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.