Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Okoth, Judith"'
Autor:
Le, Toby, Yu, Katherine, Shetty, Megha, Ahmed, Iman, Fang, Yaoshen, Karmali, Nareesa, Liu, Wenjing, Okoth, Judith, Kanyamala, Maimuna, Onyango, Arnold N., Hekmat, Sharareh
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2024 3
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 17:523-531
Background: Childhood malnutrition is a common public health problem in Ethiopia. This animal study aims to evaluate the haematological, biochemical, and nutritional indices of weanling albino rats fed on complementary diets developed from selected c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 16:988-995
Background: Chia seed (Salvia hispanica L.) is becoming one of the most popular plantbased foods that contain the greatest amount of nutrients particularly omega-3 fatty acid, α-linolenic acid. It is therefore considered a functional food with prono
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 16:749-756
Background:Formulation of composite flours from wheat and non-wheat flours has been proposed as the most desirable way to improve the nutritional quality in diets, promote food security and lower the cost of baked products.Objective:This study evalua
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mwai John Maina, Oketch, Francis Aila, Sila Daniel Ndaka, Kiage Beatrice Nyanchama, Abuga David, Muchuna, Kamathi John, Njogu Charles, Okoth , Judith, Kahenya Peter, Masanta Gerald, Aloo Lawrence, Mutuku Max
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Science and Technology; Vol. 20 No. 3 (2021): THE 15TH JKUAT SCIENTIFIC, TECHNOLOGICAL AND INDUSTRIALIZATION CONFERENCE SPECIAL ISSUE; 27-48
Food fortification is the addition of micronutrients to foods. It is one of the interventions for the prevention and control of micronutrients deficiencies in Kenya. This study aimed to determine the compliance levels of maize meals to the national a
Autor:
Okoth, Judith Kanensi1 kanensi@gmail.com, Ochola, Sophie Atieno2, Gikonyo, Nicholas K.3, Makokha, Anselimo1
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2017, Vol. 5 Issue 1, p86-93. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.