Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Okos, Martin R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pai, Dhananjay A., Okos, Martin R.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2013 116(1):184-194
Publikováno v:
In Powder Technology May 2013 239:441-450
Autor:
null Moussa, Moustapha, null Ponrajan, Amudhan, null Campanella, Osvaldo H., null Okos, Martin R., null Martinez, Mario M., null Hamaker, Bruce R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::81702567020b971548148f5ab1efd84e
https://doi.org/10.1111/ijfs.15797/v2/response1
https://doi.org/10.1111/ijfs.15797/v2/response1
Sustainable food processing systems - Path to a zero discharge: reduction of water, waste and energy
Autor:
Lee, WangHee, Okos, Martin R.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1768-1777
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2001 50(2):63-75
Publikováno v:
The Summer Undergraduate Research Fellowship (SURF) Symposium
Food extrusion can be used to make many products we consume today, including pasta, cereals and more. The ability to predict the characteristics of the final product from an extruder using raw material characteristics and operating conditions is vita
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______540::c6438c2dbb00486b38cec85309e34345
http://docs.lib.purdue.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1776&context=surf
http://docs.lib.purdue.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1776&context=surf
Publikováno v:
Proceedings of the ASEE Annual Conference & Exposition; 2019, p23734-23739, 6p
Autor:
Kim, Myoung H. *, Okos, Martin R.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 1999 40(3):189-198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.