Zobrazeno 1 - 10
of 747
pro vyhledávání: '"Okos, M. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Bioengineering; Apr1991, Vol. 37 Issue 10, p973-980, 8p
Autor:
SLININGER, P. J., BRANSTRATOR, J. E., LOMONT, J. M., DIEN, B. S., OKOS, M. R., LADISCH, M. R., BOTHAST, R. J.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences; 1990, Vol. 589 Issue 1, p25-40, 16p
Autor:
Cook, Carley V.1, Lighty, Ariel M.1, Smith, Brenda J.2,3, Versypt, Ashlee N. Ford1,4,5 ashleefv@buffalo.edu
Publikováno v:
Frontiers in Systems Biology. 2024, p1-30. 30p.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; Nov2002, Vol. 5 Issue 3, p611-628, 18p, 4 Charts
Autor:
Shrivastav, Awani1 (AUTHOR), Goswami, Tridib K.1 (AUTHOR), Tripathy, Punyadarshini Punam1 (AUTHOR), Gupta, Chanchal2 (AUTHOR), Kumar, Suraj1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Cogent Engineering. 2024, Vol. 11 Issue 1, p1-17. 17p.
Autor:
Chen, Chang1 (AUTHOR) cc2774@cornell.edu, Pan, Zhongli2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2023, Vol. 41 Issue 16, p2586-2605. 20p.
Autor:
Delele, Mulugeta Admasu1 (AUTHOR), Mihret, Yabebal Chekole1 (AUTHOR), Mellmann, Jochen2 (AUTHOR) jmellmann@atb-potsdam.de
Publikováno v:
Drying Technology. 2023, Vol. 41 Issue 15, p2447-2463. 17p.
Autor:
Bahriye, Golnaz1 (AUTHOR), Dadashi, Saeed1 (AUTHOR) dadashis@tabrizu.ac.ir, Dehghannya, Jalal1 (AUTHOR) J_dehghannya@tabrizu.ac.ir, Ghaffari, Hossein2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p6955-6973. 19p.