Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Oke, P. K."'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 16, Iss 1, Pp 75-89 (2023)
This study was aimed at determining the mineral and anti-nutritional properties of naturally fermented millet and pumpkin leaf flour blends. The millet grains were allowed to ferment spontaneously for 24 hrs and 48 hrs and were processed into flour.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7723227682954cf5a719b5ff6ac5bdc6
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 16, Iss 1, Pp 49-62 (2023)
This study evaluates the effect of different weed control methods on the proximate composition and sensory properties of cowpea-based pudding produced from cowpea flour. Cowpea seeds of Ife Brown variety with three different treatments [(supplementar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa8935983a134052b93e4e4c6fde5e41
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol. 16 No. 3 (2020); 449-474
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 16 No. 3 (2020); 449-474
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 16 No. 3 (2020); 449-474
Comminution of minerals and stones in Nigeria is laden with myriads of resource challenges associated with other developing nations. A typical challenge is the need to import costly mining and mineral processing machineries or replace their component
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Essien, U. A., Oke, P. K.
Publikováno v:
African Journal of Science, Technology, Innovation & Development; Oct2019, Vol. 11 Issue 5, p579-588, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.