Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Oke, E. O."'
Publikováno v:
Nigerian Journal of Technology; Vol. 40 No. 5 (2021); 810-816
Statistical modelling of hot smoke processing of pre-treated Tilapia (Oreochromis niloticus) fish was reportedly inaccurate, making it difficult to design, predict, and reproduce the finished product’s quality; hence, accurate modelling of this pro
Autor:
Oke, E. O., Adeyi, O., Okolo, B. I., Adeyi, J. A., Ude, Chiamaka. J., Okhale, S. E., Otolorin, J. A., Nnabodo, D., Ajala, O. O., Anyanwu, A. S., Okorie, U. D.
Publikováno v:
Process Integration & Optimization for Sustainability; Aug2023, Vol. 7 Issue 4, p689-708, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oke, E. O., Okolo, B. I., Adeyi, O., Adeyi, J. A., Otolorin, J. A., Nnabodo, D., Ude, C. J., Okhale, S. E., Adeyanju, J. A., Adeniyi, A. G., Eleanyan, E., Agbai, S. O.
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical Innovation; Jun2023, Vol. 18 Issue 2, p687-703, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 14, Iss SPi4, Pp 51-61 (2018)
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 14 No. SP.i4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 51-61
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 14 No. SP.i4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 51-61
In this study, model was developed to predict moisture loss and oil uptake during deep-fat frying of plantain (dodo). Plantain samples were sliced and fried at different frying temperatures (150, 160, 170, 180 and 190 °C) in a deep fryer for periods
Publikováno v:
Agricultural Research (2249-720X); Sep2022, Vol. 11 Issue 3, p579-589, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oke, E. O., Adeyi, O., Okolo, B. I., Adeyi, J. A., Ude, Chiamaka. J., Okhale, S. E., Otolorin, J. A., Nnabodo, D., Ajala, O. O., Anyanwu, A. S., Okorie, U. D.
Publikováno v:
Process Integration and Optimization for Sustainability; 20230101, Issue: Preprints p1-20, 20p