Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Okamoto, Shigehisa"'
Autor:
Sasaki, Azusa, Nakamura, Yasushi, Kobayashi, Yukiko, Aoi, Wataru, Nakamura, Takako, Shirota, Koji, Suetome, Noboru, Fukui, Michiaki, Matsuo, Tomoaki, Okamoto, Shigehisa, Tashiro, Yuri, Park, Eun Y., Sato, Kenji
Publikováno v:
In Journal of Ethnic Foods March 2018 5(1):60-65
Publikováno v:
Plant Physiology, 2005 Jun 01. 138(2), 1117-1125.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4629911
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nakamura, Takako, Nakamura, Yasushi, Sasaki, Azusa, Fujii, Masami, Shirota, Koji, Mimura, Yutaka, Okamoto, Shigehisa
Publikováno v:
In Journal of Ethnic Foods June 2017 4(2):103-109
Autor:
Sasaki, Azusa, Nakamura, Yasushi, Kobayashi, Yukiko, Aoi, Wataru, Nakamura, Takako, Shirota, Koji, Suetome, Noboru, Fukui, Michiaki, Shigeta, Tomoaki, Matsuo, Tomoaki, Okamoto, Shigehisa, Park, Eun Young, Sato, Kenji
Publikováno v:
In Journal of Ethnic Foods March 2017 4(1):44-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nakamura, Yasushi *, Hasegawa, Yuki, Shirota, Koji, Suetome, Noboru, Nakamura, Takako, Chomnawang, Mullika Traidej, Thirapanmethee, Krit, Khuntayaporn, Piyatip, Boonyaritthongchai, Panida, Wongs-Aree, Chalermchai, Okamoto, Shigehisa, Shigeta, Tomoaki, Matsuo, Tomoaki, Park, Eun Young, Sato, Kenji
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2014 8:62-67
Autor:
Nakamura, Takako, Nakao, Asuka, Watanabe, Minami, Ueda, Kinji, Matsuda, Toshihiko, Matsumoto, Seiji, Yamaguchi, Toshiharu, Haikata, Masaho, Kaneko, Asuka, Shirota, Koji, Sasaki, Azusa, Okamoto, Shigehisa, Nakamura, Yasushi
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; Dec2022, Vol. 9 Issue 1, p1-12, 12p
Autor:
Nakamura, Yasushi, Watanabe, Shinpei, Kageyama, Minami, Shirota, Keiko, Shirota, Koji, Amano, Hisashi, Kashimoto, Tadahiro, Matsuo, Tomoaki, Okamoto, Shigehisa, Park, Eun Young, Sato, Kenji
Publikováno v:
In Mut.Res.-Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis 2010 703(2):163-168