Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Okafor, G.O."'
Publikováno v:
In Hong Kong Physiotherapy Journal June 2014 32(1):13-20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oli, J.M. *, Adeyemo, A.A., Okafor, G.O., Ofoegbu, E.N., Onyenekwe, B., Chukwuka, C.J., Chen, G., Chen, Y., Doumatey, A.P., Aje, T.O., Rotimi, C.N.
Publikováno v:
In Diabetes Research and Clinical Practice 2005 69(2):196-204
Publikováno v:
Journal of Dietitians Association of Nigeria; Vol. 9 (2018); 65-71
Background:Fermentation improves the nutritional value, acceptability and safety of foods. Objective: This study assessed the effect of fermentation on the chemical composition of wheat and maize floursand consumer acceptability of biscuits made from
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Basic, Applied and Innovative Research; Vol 5, No 1 (2016); 2-7
This study evaluated the effect of HIV infection on CD4 T-lymphocyte depletion in people living with HIV/AIDS. Ninety (90) subjects recruited into this study were grouped into three -Diagnostic HIV positive (A), HIV positive subjects (B) on antiretro
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.