Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Okada, Takeyuki"'
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2024 8
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2023 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Okada, Takeyuki
Publikováno v:
Radiation Effects & Defects in Solids; Nov1991, Vol. 119-121 Issue 1, p337-342, 6p
Autor:
Okada, Takeyuki
Publikováno v:
Molecular Physics; Dec1995, Vol. 86 Issue 5, p1075-1084, 10p
Autor:
Okada, Takeyuki
Publikováno v:
Radiation Effects and Defects in Solids; June 1983, Vol. 72 Issue: 1 p271-275, 5p
Autor:
Fujita, Hideaki, Kondo, Hisao, Nishimura, Hitoshi, Okada, Takeyuki, Karasawa, Tsutomu, Komatsu, Teruo
Publikováno v:
In Journal of Luminescence 1992 51(4):167-173
Autor:
Okada, Takeyuki
Publikováno v:
Radiation Effects; 1983, Vol. 72 Issue 1-4, p271, 0p
Publikováno v:
In Journal of Luminescence 1988 40:445-446
Autor:
Okada T; Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kitashirakawa, Kyoto 606-8502, Japan., Monshi FI; Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kitashirakawa, Kyoto 606-8502, Japan.; Department of Genetics and Plant Breeding, Sylhet Agricultural University, Sylhet 3100, Bangladesh., Kudo S; Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kitashirakawa, Kyoto 606-8502, Japan., Katsube-Tanaka T; Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kitashirakawa, Kyoto 606-8502, Japan.
Publikováno v:
Food chemistry. Molecular sciences [Food Chem (Oxf)] 2022 Dec 26; Vol. 6, pp. 100159. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 26 (Print Publication: 2023).