Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Ojukwu, Moses"'
Publikováno v:
In Heliyon February 2023 9(2)
Autor:
Islam, Fakhar, Saeed, Farhan, Imran, Ali, Shehzadi, Umber, Ali, Rehman, Nosheen, Farhan, Chauhan, Anamika, Asghar, Aasma, Ojukwu, Moses
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2024, Vol. 61 Issue 4, p609-620, 12p
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Dec2023, Vol. 29 Issue 8, p799-808, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ISLAM, FAKHAR, IMRAN, ALI, KHALID, MUHAMMAD ARMGHAN, AFZAAL, MUHAMMAD, FATIMA, MALEEHA, CHAUHAN, ANAMIKA, BISWAS, SUNANDA, ZAHRA, SYEDA MAHVISH, SHEHZADI, UMBER, ATEEQ, HUDA, SHAH, MOHD ASIF, OJUKWU, MOSES
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; Aug2023, Vol. 11 Issue 2, p488-503, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ojukwu Moses, Ibeabuchi Chidi Julian, Ahaotu Ndidiamaka Nnennaya, Bede Njideka Evelyn, Awuchi Chinaza Godswill, Anosike Chinwe Linda, Echeta Chinelo Kate
Publikováno v:
GSC Biological and Pharmaceutical Sciences. 11:105-113
This study investigated the effects of fermentation time on the proximate composition, steroid, terpenoid, pH, and titratable acidity of fermented condiment made from sandbox seed (Hura crepitans). Samples of dehulled sandbox seeds wrapped in blanche
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.