Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Ojo M.O."'
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 118, Iss 10, Pp 250-256 (2021)
The effect of Spent Lubricating Oil (SLO) contaminated soils on seeds and seedlings of Adansonia digitata (Linn) were investigated to assess the level of SLO that will produce the best seedling performance. The experimental design used was Completely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fc1aaea75bf4daa88aa6a2cb3403dc2
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 118, Iss 10, Pp 272-278 (2021)
The study investigated the effects of poultry manure and agrosorb as a means of conserving water under different watering regime on the growth of Treculia africana seedlings. Four different levels of poultry manure, watering regime at two different l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fa56bbe7c0845ac9de17023241d6869
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ojo M.O
Publikováno v:
International Journal of Agriculture Environment and Bioresearch. 4:261-268
Autor:
Oni, O.K., Jaiyeoba, C.N., Adepeju, A.B., Oyinloye, A.M., Ojo, M.O., Idowu-Adebayo, F., Orungbemi, O.
Publikováno v:
Journal of Home Economics Research, 28(1), 30-41
Journal of Home Economics Research 28 (2021) 1
Journal of Home Economics Research 28 (2021) 1
The major objective of this study was to investigate the nutritional properties of yellow yam flour supplemented with yellow cassava flour. Specifically, the study dertermined functional properties of the yellow yam and yellow cassava flour blends, p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86e76e814520e6ff7d5b6ef71a09afcb
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-assessment-of-instant-poundo-yam-from-yellow-yam-dios
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-assessment-of-instant-poundo-yam-from-yellow-yam-dios
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ojo, M.O.
The forest has been very useful to man as he obtains food, shelter, revenue, energy etc. from it. However, increase in demand for forest products has resulted in over exploitation and extinction of some forest trees. Therefore, there is an urgent nee
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5d599c1328f2056f149bf25f29cfe5a9