Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Ojinnaka, C.M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Publikováno v:
In Egyptian Journal of Petroleum December 2016 25(4):565-574
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management; Vol 23, No 12 (2019); 2231-2238
The essential oils and fatty acids composition of stored Zingiber officinale Roscoe (Ginger) were characterized using Gas chromatographic-Mass Spectrometric (GC/MS) method. The ginger rhizomes sample was procured from spices store at Bwari main marke
Autor:
Capuano, Alessandra1,2 (AUTHOR) acapuano@unisa.it, D'Urso, Gilda1 (AUTHOR) gidurso@unisa.it, Gazzillo, Erica1,2 (AUTHOR) glauro@unisa.it, Lauro, Gianluigi1 (AUTHOR) bifulco@unisa.it, Chini, Maria Giovanna3 (AUTHOR) gidurso@unisa.it, D'Auria, Maria Valeria4 (AUTHOR) mariavaleria.dauria@unina.it, Ferraro, Maria Grazia5 (AUTHOR) mariagrazia.ferraro@unina.it, Iazzetti, Federica6 (AUTHOR) federica.iazzetti@unina.it, Irace, Carlo6 (AUTHOR) carlo.irace@unina.it, Bifulco, Giuseppe1 (AUTHOR) casapullo@unisa.it, Casapullo, Agostino1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2024, Vol. 25 Issue 11, p5918. 21p.
Publikováno v:
Water (20734441); Nov2024, Vol. 16 Issue 21, p3045, 12p
Autor:
Pemberton, Robert W (AUTHOR)
Publikováno v:
American Entomologist. Summer2023, Vol. 69 Issue 2, p34-37. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.