Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Ojimelukwe, Philippa C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nwabueze, Titus U., Ojimelukwe, Philippa C., Ntukidem, Victor E., Udo, Mfoniso E., Edima-Nyah, Anne P.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition & Food Safety. :28-40
The study was carried out to elucidate the suitability and utilization of malted African breadfruit (Treculia africana) seed flour in snack bars production. Malted African breadfruit seeds, maize and coconut were processed to flour and evaluated of t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Starch / Staerke. May2016, Vol. 68 Issue 5/6, p410-415. 6p.
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; 8/19/2021, Vol. 8 Issue 1, p1-13, 13p
Autor:
OJIMELUKWE, PHILIPPA C.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; 2001, Vol. 25 Issue 5, p411-424, 14p
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; December 2021, Vol. 8 Issue: 1