Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Ojimelukwe, PC"'
Autor:
Obioha PI; Microbiology Research Unit, School of Human Sciences, London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London, N7 8DB, UK. promiselynda@yahoo.com., Ouoba LII; Microbiology Research Unit, School of Human Sciences, London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London, N7 8DB, UK.; Ouoba-Consulting, London, UK., Anyogu A; Applied Biotechnology Research Group, School of Life Sciences, College of Liberal Arts and Sciences, University of Westminster, 115 New Cavendish Street, London, W1W 6UW, UK., Awamaria B; Microbiology Research Unit, School of Human Sciences, London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London, N7 8DB, UK., Atchia S; Microbiology Research Unit, School of Human Sciences, London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London, N7 8DB, UK., Ojimelukwe PC; Michael Okpara University of Agriculture, Umudike, Abia, Nigeria., Sutherland JP; Microbiology Research Unit, School of Human Sciences, London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London, N7 8DB, UK., Ghoddusi HB; Microbiology Research Unit, School of Human Sciences, London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London, N7 8DB, UK.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2021 Jun; Vol. 52 (2), pp. 869-881. Date of Electronic Publication: 2021 Mar 11.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 32, No 2 (2011); 42-45
Objective:This study was designed to determine the effect of pasteurization and preservation treatments on the shelf-life of “kunun zaki.” Materials and Methods: “Kunun zaki” was prepared from sorghum using improved method. The prepared “ku
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 27, No 2 (2009)
No Abstract.
Autor:
Akachukwu D; Department of Biochemistry, Michael Okpara University of Agriculture, Umudike, Umuahia P.M.B 7267, Abia State, Nigeria. akachukwudoris@gmail.com., Gbadegesin MA; Department of Biochemistry, Faculty of Basic Medical Sciences, University of Ibadan, Ibadan 90001, Oyo State, Nigeria. magbadegesin@yahoo.com., Ojimelukwe PC; Department of Food Science and Technology, Michael Okpara University of Agriculture, Umudike, Umuahia P.M.B 7267, Abia State, Nigeria. philippaco60@gmail.com., Atkinson CJ; Department of Agriculture, Health and Environment, Natural Resources Institute, University of Greenwich, Chatham ME4 4TB, UK. C.J.Atkinson@gre.ac.uk.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2018 Jul 13; Vol. 7 (3). Date of Electronic Publication: 2018 Jul 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.