Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ojeda-Sana A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cáceres-Guido, Paulo, Martín-Vázquez, Nicolás, Ojeda-Sana, Adriana, Van Baren, Catalina, Balbarrey, Ziomara, Moreno, Silvia
Publikováno v:
Puerto Rico Health Sciences Journal; Jun2024, Vol. 43 Issue 2, p73-78, 6p
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology. 29:137-144
Bacterial resistance to antibiotics has become a serious problem of public health. Along with the controlled permeability by the cell-wall, active efflux systems can provide resistance by extruding antibiotics. Carnosic acid is capable to potentiate
Autor:
Miguel A. Elechosa, Miguel A. Juárez, Adriana M. Ojeda-Sana, Catalina van Baren, Silvia N.J. Moreno
Rosemary plants growing in Argentina were studied to evaluate any relationship between the chemical composition of their essential oils and the free radical scavenging capacity. The antibacterial activity against human pathogenic and food decay bacte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2b308ca955e619ea30ce8c41b7601bc7
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713512005221
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713512005221
Autor:
Olga A. Castro, Mauro Gaya, María Verónica Barni, Adriana María Ojeda Sana, Silvia N.J. Moreno, Catalina van Baren
Publikováno v:
Food Additive
The oxidation of lipids in food, cosmetic and pharmaceutical products, together with the growth of undesirable microorganisms results in the development of spoilage, off-flavor, rancidity and deterioration of such products turning them unacceptable f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ef579deb3f14f048971bec49787d3086
https://doi.org/10.5772/30883
https://doi.org/10.5772/30883
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.