Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"Ojeda H"'
Autor:
Tampaktsi C., Gancel A. L., Escudier J.-L., Samson A., Ojeda H., Pic L., Rousseau J., Gauthier P., Viguier D., Furet M. I., Teissedre P.-L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02012 (2023)
The hybrids are new varieties that are resistant to the cryptogamic diseases of vines, and they may be a good solution to the reduction of pesticide use. However, these new varieties have appeared recently and only few studies have been conducted to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abdb0b539d41454e98529a86ac3f3080
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 01009 (2019)
Water scarcity is a global problem, which leads to unprecedented pressure on water supply in arid and semi-arid regions. Treating wastewater is an alternative and valuable water resource, therefore its reuse for agricultural irrigation has been growi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f489f29387d40a5a2072b26f3c42d6c
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 01010 (2019)
Même si la vigne reste parmi les plantes cultivées une des plus économes en eau, se pose maintenant la question de la disponibilité et de l'accessibilité à la ressource en eau naturelle de qualité: eaux souterraines (infiltration, nappes), eau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9649d67022ad431aaab86456ac9f4a9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science & Engineering; 4/9/2023, Vol. 1288 Issue 1, p1-15, 15p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science & Engineering; 4/9/2023, Vol. 1288 Issue 1, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dumas, V., Saurin, N., Destrac Irvine, A., Dedet, S., Veyret, M., Marchal, C., Ojeda, H., Van Leeuwen, C., Duchêne, E.
Publikováno v:
Vitis
Vitis, In press, pp.Vol. 59 No. 2 (2020): Vitis. ⟨10.5073/vitis.2020.59.77-83⟩
Vitis, In press, pp.Vol. 59 No. 2 (2020): Vitis. ⟨10.5073/vitis.2020.59.77-83⟩
Currently, for monitoring the ripening of grape berries, different devices are used to produce the juices to be analysed. Crushing the berries is a key step that determines the quantity of juice extracted and may impact it composition. The effect of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ac4a60a32f1d3583bfb9c686eacd914b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02935448
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02935448