Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Oily fish intake"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundEpilepsy is a common neurological disease, and dietary intake has been suggested as a potential modifiable risk factor. However, the causality of associations between dietary intake and epilepsy remains uncertain. This study aimed to invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0aed9e1171bb4080aa1ee8785f4af6ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nanna Glent Buch, Ken D. Stark, Camilla T. Damsgaard, Jette Jakobsen, Stine Vuholm, Marie N. Teisen, Lotte Lauritzen, Christian Mølgaard
Publikováno v:
Vuholm, S, Teisen, M N, Buch, N G, Stark, K D, Jakobsen, J, Mølgaard, C, Lauritzen, L & Damsgaard, C T 2020, ' Is high oily fish intake achievable and how does it affect nutrient status in 8-9-year-old children? : the FiSK Junior trial ', European Journal of Nutrition, vol. 59, no. 3, pp. 1205-1218 . https://doi.org/10.1007/s00394-019-01981-y
Purpose: Most children do not meet dietary guidelines for fish intake. Fish is the main source of EPA (20:5n-3), DHA (22:6n-3) and vitamin D, but may replace better iron sources such as meat. We investigated if intake of 300 g/week oily fish was achi