Zobrazeno 1 - 10
of 1 919
pro vyhledávání: '"Oil extraction yield"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trapani, S., Guerrini, L., Masella, P., Parenti, A., Canuti, V., Picchi, M., Caruso, G., Gucci, R., Zanoni, B.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2017 195:182-190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zermane, Ahmed, Larkeche, Ouassila, Meniai, Abdeslam-Hassen, Crampon, Christelle, Badens, Elisabeth
Publikováno v:
In Comptes rendus - Chimie April 2016 19(4):538-543
Autor:
Iyad Al-Sheikh, Jehad A.A. Yamin
Publikováno v:
Journal of Pharmacy & Pharmacognosy Research, Vol 7, Iss 5, Pp 367-380 (2019)
Context: Jordan is looking for a cheap and locally affordable source for its cosmetics, fuel and medical applications. Jojoba offers one solution to such problems. It is considered as a good medicinal plant that can be used for several applications.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08694e7a46a9412caff1ee52e7f04db0
Publikováno v:
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Universitad de Lleida
Pecan nut oil is conventionally obtained by mechanical extraction characterized by a low oil extraction yield (OEY) compared to solvent extraction. Pulsed electric fields (PEF) have been employed as a pretreatment to enhance OEY from several oilseeds
Autor:
Jolivet, Pascale, Deruyffelaere, Carine, Boulard, Céline, Quinsac, Alain, Savoire, Raphaëlle, Nesi, Nathalie, Chardot, Thierry
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products January 2013 44:549-557
Autor:
Citeau, Morgane1 (AUTHOR) m.citeau@olead.fr, Albe Slabi, Sara2 (AUTHOR), Joffre, Florent3 (AUTHOR), Carré, Patrick1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). Mar/Apr2018, Vol. 25 Issue 2, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.