Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ohtsuka, Kuniaki"'
Autor:
Kimura, Yumi, Fukutomi, Eriko, Ishikawa, Motonao, Suwa, Kuniaki, Ohtsuka, Kuniaki, Sakamoto, Ryota, Wada, Taizo, Ishimoto, Yasuko, Matsubayashi, Kozo, Norboo, Tsering, Okumiya, Kiyohito
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 12:32-39
インド・ラダークでの過去の医学調査によって, 高所住民における生活習慣病の実態が明らかになり, その背景ともいえる食事の調査を実施することは重大な課題であった. 本稿では, 現
Autor:
Kimura, Yumi, Matsubayashi, Kozo, Sakamoto, Ryota, Ishimoto, Yasuko, Wada, Taizo, Ohtsuka, Kuniaki, Ishikawa, Motonao, Hozo, Reiko, Wang, Hongxing, Dai, Qingxiang, Ge, Ri Li, Qiao, Haisheng, Okumiya, Kiyohito
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 11:29-35
Objective: Meat is one of the most popular foods seen at the daily meal for Tibetan highlanders. However, little is reported about the actual frequency of meat intake and its relation to their health. Meat intake is known to associate with aging, thu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nunoda, Shinichi, Ohtsuka, Hiroko, Shinagawa, Makoto, Kubo, Yutaka, Ohtsuka, Kuniaki, Ohkawa, Shin-ichiro, Aiba, Motohiko, Hada, Yoshiyuki
Publikováno v:
In Journal of Cardiac Failure 1999 5(3) Supplement 2:91-91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parati G; Department of Cardiology, University of Milano-Bicocca and Istituto Auxologico Italiano, Milan, Italy. gianfranco.parati@unimib.it, de Leeuw P, Illyes M, Julius S, Kuwajima I, Mallion JM, Ohtsuka K, Imai Y
Publikováno v:
Blood pressure monitoring [Blood Press Monit] 2002 Feb; Vol. 7 (1), pp. 83-7.