Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Ohtsuka, Kayoko"'
Autor:
Hirose, Shouhei 1, Konishi, Noriko 2, Sato, Mika 3, Suzumura, Kyouhei 4, Obata, Hiromi 2, Ohtsuka, Kayoko 3, Doi, Rie 3, Goto, Keiichi 4, Kai, Akemi 5, Arai, Sakura 1, Hara-Kudo, Yukiko 1, 6, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Food Protection April 2024 87(4)
Autor:
Arai, Sakura 1, Yamaya, Satoko 2, Ohtsuka, Kayoko 3, Konishi, Noriko 4, Obata, Hiromi 4, Ooka, Tadasuke 5, Hirose, Shouhei 1, Kai, Akemi 6, Hara-Kudo, Yukiko 1, *
Publikováno v:
In Journal of Food Protection January 2022 85(1):173-179
Autor:
Arai, Sakura 1, Ohtsuka, Kayoko 2, Konishi, Noriko 3, Ohya, Kenji 1, Konno, Takayuki 4, Tokoi, Yuki 5, Nagaoka, Hiromi 6, Asano, Yukiko 7, Maruyama, Hiroyuki 8, Uchiyama, Hiroko 9, Takara, Takatoshi 10, Hara-Kudo, Yukiko 1, *
Publikováno v:
In Journal of Food Protection April 2021 84(4):553-562
Autor:
Hara-Kudo, Yukiko a, ⁎, Ohtsuka, Kayoko b, Konishi, Noriko c, Yoshida, Takako d, Iwabuchi, Kaori e, Hiratsuka, Takahiro f, Nagai, Yuhki g, Kimata, Keiko h, Wada, Hiroyuki i, Yamazaki, Takumiko j, Tsuchiya, Akihiko k, Mori, Tetsuya l, Inagaki, Shunichi m, Shiraishi, Shogo n, Terajima, Jun a, 1
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2020 334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ohtsuka, Kayoko a, Hoshino, Kozue a, Kadowaki, Natsuko a, Ohsaka, Misa a, Konishi, Noriko b, Obata, Hiromi b, Kai, Akemi b, Terajima, Jun c, Hara-Kudo, Yukiko c, ∗
Publikováno v:
In LWT November 2019 114
Autor:
Hara-Kudo, Yukiko a, ⁎, Konishi, Noriko b, Ohtsuka, Kayoko c, Iwabuchi, Kaori d, Kikuchi, Rie e, Isobe, Junko f, Yamazaki, Takumiko g, Suzuki, Fumie h, Nagai, Yuhki i, Yamada, Hiroko j, Tanouchi, Atsuko k, Mori, Tetsuya l, Nakagawa, Hiroshi m, Ueda, Yasufumi n, Terajima, Jun a
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 August 2016 230:81-88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hara-Kudo, Yukiko a, ⁎, Saito, Shihoko b, Ohtsuka, Kayoko c, Yamasaki, Shogo d, Yahiro, Shunsuke e, Nishio, Tomohiro f, Iwade, Yoshito g, Otomo, Yoshimitsu h, Konuma, Hirotaka i, Tanaka, Hiroyuki j, Nakagawa, Hiroshi k, Sugiyama, Kanji f, Sugita-Konishi, Yoshiko a, Kumagai, Susumu l
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 June 2012 157(1):95-101