Zobrazeno 1 - 10
of 232
pro vyhledávání: '"Ohla, Kathrin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ohla, Kathrin
Die sensorischen und hedonischen Eigenschaften von Essen sind wichtige Einflussfaktoren für die Nahrungsauswahl und –aufnahme. Was macht die Anziehungskraft von Nahrungsreizen aus? Die sensorischen und hedonsichen Eigenschaften von Nahrungsreizen
Externí odkaz:
http://edoc.hu-berlin.de/18452/14637
Publikováno v:
In NeuroImage 1 November 2018 181:471-479
Publikováno v:
In Appetite 1 April 2017 111:158-165
Autor:
Sauer, Helene, Ohla, Kathrin, Dammann, Dirk, Teufel, Martin, Zipfel, Stephan, Enck, Paul, Mack, Isabelle *
Publikováno v:
In The Journal of Pediatrics March 2017 182:120-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In NeuroImage 15 February 2014 87:154-163
Autor:
Reed, Danielle, Parma, Valentina, Veldhuizen, Maria, Ohla, Kathrin, Bakke, Allysa, Exten, Cara, Hayes, John, Ozdener, Mehmet, Koyama, Sachiko, Fjaeldstad, Alexander, Chen, Jing-guo, de Groot, Jasper, cantone, elena, Farruggia, Michael, Philpott, Carl, Soler, Graciela, Calcinoni, Orietta, Konstantinidis, Iordanis, Boesveldt, Sanne, Alwashahi, Mohammed, Overdevest, Jonathan, Zobairy, Hosna, Pierron, Denis, Olofsson, Jonas, Alizadeh, Rafieh
Preparing for the pre-registration and ensuing analysis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::79683ecde9275a2416b646af6cef8c0b