Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Ohkuri, Tadahiro"'
Autor:
Breslin, Paul, Flammer, Linda, Izumi, Akiko, Margolskee, Robert, Ohkuri, Tadahiro, Rawson, Nancy, Tharp, Anilet, Yokoo, Yoshiaki
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
Autor:
Yasumatsu, Keiko1,2 (AUTHOR) yasumatsuk@tdc.ac.jp, Ohkuri, Tadahiro3 (AUTHOR), Yoshida, Ryusuke3,4 (AUTHOR), Iwata, Shusuke2,3 (AUTHOR), Margolskee, Robert F.5 (AUTHOR), Ninomiya, Yuzo2,5 (AUTHOR) Ninomiya.yuzo.285@m.kyushu-u.ac.jp
Publikováno v:
Acta Physiologica. Dec2020, Vol. 230 Issue 4, p1-16. 16p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 9 Charts, 8 Graphs.
Autor:
Yoshida, Ryusuke, Ohkuri, Tadahiro, Jyotaki, Masafumi, Yasuo, Toshiaki, Horio, Nao, Yasumatsu, Keiko, Sanematsu, Keisuke, Shigemura, Noriatsu, Yamamoto, Tsuneyuki, Margolskee, Robert F., Ninomiya, Yuzo, Bartoshuk, Linda M.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2010 Jan 01. 107(2), 935-939.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40535875
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yasumatsu, Keiko, Horio, Nao, Murata, Yoshihiro, Shirosaki, Shinya, Ohkuri, Tadahiro, Yoshida, Ryusuke, Ninomiya, Yuzo 4
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2009 90(3):747S-752S
Autor:
Shigemura, Noriatsu 4, Shirosaki, Shinya, Ohkuri, Tadahiro, Sanematsu, Keisuke, Islam, AA Shahidul, Ogiwara, Yoko, Kawai, Misako, Yoshida, Ryusuke, Ninomiya, Yuzo
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2009 90(3):764S-769S
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katsukawa Hideo, Shigemura Noriatsu, Sanematsu Keisuke, Ohkuri Tadahiro, Yasumatsu Keiko, Sako Noritaka, Ninomiya Yuzo
Publikováno v:
BMC Neuroscience, Vol 10, Iss 1, p 152 (2009)
Abstract Background The peptide gurmarin is a selective sweet response inhibitor for rodents. In mice, gurmarin sensitivity differs among strains with gurmarin-sensitive C57BL and gurmarin-poorly-sensitive BALB strains. In C57BL mice, sweet-responsiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c7746ea04cb4137a72d50db410f1d10
Autor:
Iguchi, Naoko1, Ohkuri, Tadahiro1, Slack, Jay P.2, Zhong, Ping2, Huang, Liquan1 lhuang@monell.org
Publikováno v:
PLoS ONE. 2011, Vol. 6 Issue 8, p1-13. 13p.
Autor:
Kusuhara, Yoko, Yoshida, Ryusuke, Ohkuri, Tadahiro, Yasumatsu, Keiko, Voigt, Anja, Hübner, Sandra, Maeda, Katsumasa, Boehm, Ulrich, Meyerhof, Wolfgang, Ninomiya, Yuzo
The T1R1 receptor subunit acts as an umami taste receptor in combination with its partner, T1R3. In addition, metabotropic glutamate receptors (brain and taste variants of mGluR1 and mGluR4) are thought to function as umami taste receptors. To elucid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::0dc0f40076157bef2acea384e16b704b
https://europepmc.org/articles/PMC3624863/
https://europepmc.org/articles/PMC3624863/