Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Ogunsina, B. S."'
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 14, Iss SPi4, Pp 74-85 (2018)
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 14 No. SP.i4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 74-85
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol 14 No SPi4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 74-85
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 14 No. SP.i4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 74-85
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol 14 No SPi4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 74-85
Enormous post-harvest losses (35 - 60%) associated with banana and plantain products in Nigeria and other producing countries in the tropics culminate in great losses for farmers. In Nigeria, unripe plantain is normally processed into flour with limi
Autor:
Ogunsina, B. S.1 bsogunsina@yahoo.com, Adeyemi, M. A.1, Morakinyo, T. A.2, Aremu, O. J.1, Bamgboye, A. I.3
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Oct2017, Vol. 19 Issue 3, p213-218. 6p.
Crackability and chemical composition of pre-treated cashew nuts using a hand-operated knife cutter.
Autor:
Ogunsina, B. S.1 bsogunsina@yahoo.com
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Jul2013, Vol. 15 Issue 2, p275-283. 9p.
Autor:
Owolarafe, O. K.1 owolarafe@yahoo.com, Okorie, V. O.2, Ogunsina, B. S.1, Obayopo, S. O.3, Morakinyo, T. A.4, Binuyo, G. O.5, Owolabi, I. A.1, Badmus, G. A.6, Olaoye, I. O.7
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Mar2023, Vol. 25 Issue 1, p99-110. 12p.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Mar2011, Vol. 62 Issue 2, p185-194. 10p.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2008, Vol. 31 Issue 6, p783-797. 15p. 2 Black and White Photographs, 1 Diagram, 5 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Ife Journal of Science; Vol 15, No 3 (2013); 477-488
Some physico-chemical and functional properties of kariya kernel flours were investigated with a view to exploiting its potentials as ingredients in food applications. Proximate composition showed that protein and crude fat were: 28.68 and 40.37 g/10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.