Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Ogunlowo A. S"'
Autor:
Olabinjo, Oyebola O.1 binjo_joko@yahoo.co.uk, Ogunlowo, Agboola S.1, Kamimura, Eliana S.2, Oliveira, Alessandra L.2
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. 2020, Vol. 22 Issue 2, p255-263. 9p.
Autor:
Olukunle, O. J.1 waleolukunle@yahoo.com, Ogunlowo, A. S.1 asogunlowo@yahoo.com, Sanni, L.2 L.Sanni@cgiar.org
Publikováno v:
West Indian Journal of Engineering. Jan2010, Vol. 32 Issue 1/2, p42-47. 6p.
Publikováno v:
International Journal of Prevention and Treatment. 1:27-30
Methods in use to reduce the cyanide level in cassava were found to be dangerous to the processors. To reduce occupational hazards, cassava processors sometimes wear protective coverings such as hand gloves, overall, mouth/nose hood, eye goggles whic
Publikováno v:
Chilean Journal of Agricultural Research, Vol 70, Iss 4, Pp 633-639 (2010)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Cocoa (Theobroma cacao L.) is widely produced in West Africa and South America and is a great economic tree crop, with so many industrial uses. In this work, the experimental drying kinetics of foreign species was investigated, and the experiments we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering; 2007, Vol. 3 Issue 5, p1-12, 12p, 3 Diagrams, 1 Chart, 1 Graph