Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"Ogungbesan"'
Publikováno v:
Geologos, Vol 30, Iss 2, Pp 137-155 (2024)
Mineralogical and geochemical studies of the Abakaliki Shale have been undertaken in order to constrain source rock composition and palaeoweathering conditions, as well as to deduce the provenance terrane types. The mineralogical analysis using X-ray
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d8e0c9cd404033afdefb4211d034f0
Prospects and quality indices for groundwater development in Ibadan metropolis, southwestern Nigeria
Autor:
Ajibade, O.M., Ogungbesan, G.O.
Publikováno v:
International Journal of Development and Sustainability, Vol 2, Iss 1, Pp 398-414 (2013)
An integrated geophysical and hydrogeochemical studies were conducted in part of Ibadan metropolis, Southwestern Nigeria to investigate the groundwater potential and quality for sustainable development. Interpreted results of vertical electrical soun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78c0c60bdfd6401387e09650fe7e7f67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Markley, Laura C., González Bonet, Andrés M., Ogungbesan, Adejoke, Bandele, Omari J., Bailey, Allan B., Patton, Geoffrey W.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2023 178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Green Energy & Environment January 2020 5(1):83-96
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2019 133