Zobrazeno 1 - 10
of 729
pro vyhledávání: '"Ogungbesan"'
Publikováno v:
Geologos, Vol 30, Iss 2, Pp 137-155 (2024)
Mineralogical and geochemical studies of the Abakaliki Shale have been undertaken in order to constrain source rock composition and palaeoweathering conditions, as well as to deduce the provenance terrane types. The mineralogical analysis using X-ray
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d8e0c9cd404033afdefb4211d034f0
Autor:
Edwige Gaby Nkouaya Mbanjo, Adebukola Ogungbesan, Afolabi Agbona, Patrick Akpotuzor, Seyi Toyinbo, Peter Iluebbey, Ismail Yusuf Rabbi, Prasad Peteti, Sharon A. Wages, Joanna Norton, Xiaofei Zhang, Adriana Bohórquez-Chaux, Hapson Mushoriwa, Chiedozie Egesi, Peter Kulakow, Elizabeth Parkes
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 16, p 2328 (2024)
A validated marker system is crucial to running an effective genomics-assisted breeding program. We used 36 Kompetitive Allele-Specific PCR (KASP) markers to genotype 376 clones from the biofortified cassava pipeline, and fingerprinted 93 of these cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee0cc97ce9fd49f0b652d89e9554e25c
Autor:
Maduka, Chukwudi T.
Publikováno v:
Research in African Literatures, 1982 Jul 01. 13(2), 227-231.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3818640
Autor:
Leeman, Clive
Publikováno v:
Research in African Literatures, 1983 Jul 01. 14(2), 245-248.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3818404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Markley, Laura C., González Bonet, Andrés M., Ogungbesan, Adejoke, Bandele, Omari J., Bailey, Allan B., Patton, Geoffrey W.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2023 178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mojisola Olanike Adegunwa, Busayo Olabisi Ogungbesan, Olasunkanmi Abdulganiu Adekoya, Ebunoluwa Eniola Akinloye, Oluwadolapo Daniel Idowu, Oladeji Emmanuel Alamu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 852 (2024)
This study aimed to assess the characteristics of flour and cookies produced from composite plantain, breadfruit, and cinnamon blends. Six samples were created by combining the flours (Plantain, Breadfruit, and Cinnamon Composite (PBC)) in the follow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38082a2cc8a4498480794efef4b5c528