Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Ogundare S"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 65, Iss 4, Pp 337-350 (2020)
A field experiment was carried out at the Teaching and Research Farm, Kwara State University, Malete, Nigeria. The aim of the experiment was to investigate the growth and yield of sesame (Sesamum indicum L.) as affected by the row arrangement and pop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed4a2325dd034494b9d097a5b4af6d81
Publikováno v:
Nigerian Journal of Botany; Vol. 33 No. 2 (2020); 217-226
Twelve pawpaw (Carica papaya L.) accessions were evaluated at Nsukka (Latitude 6°51′28″ N Longitude 7°23′44″ E at an elevation of 423 m above sea level), Nigeria, under three poultry manure (PM) rates (0, 5 and 10 t ha-1) in order to study
Autor:
Aviara, N. A., Olarinde, M. O., Nasirudeen, A. R., Lasisi, D., Balogun, L. A., Ogundare, S. O., Ogunsola, F. O.
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 14, Iss SPi4, Pp 225-236 (2018)
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 14 No. SP.i4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 225-236
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 14 No. SP.i4 (2018): AZOJETE-CIGR Section VI Special Issue: Innovation & Technologies for Sustainable Agricultural Production & Food Sufficiency; 225-236
Akara results from frying of fermented batter which after frying gives a dome –like shape, it has a brown crust and burnt material at the edges. Information on the existence of a mechanical device with capability for frying akara and carrying out t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science & Technology (IJEST); May2022, Vol. 19 Issue 5, p4421-4434, 14p
Autor:
Nasirudeen, A. R., Lasisi, D., Balogun, L. A., Eebo, A. J., Ogunsola, F. O., Adesope, A. J., Ogundare, S. O., Ola, F. A.
Publikováno v:
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 15 No. 4 (2019); 859-866
This study investigated the effects of physico-chemical properties of Yellow oleander (Thevetia peruviana) on quality of biodiesel. The seeds were processed and extraction of oil was carried out using solvent extraction method. Biodiesel was produced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.