Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"Ogochukwu O"'
Autor:
Ogochukwu O. Izuegbuna
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Polyphenols are one of the largest plant-derived natural product and they play an important role in plants’ defense as well as in human health and disease. A number of them are pleiotropic molecules and have been shown to regulate signaling pathway
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2e153b396404c7aba4ac246cfb71d1b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Izuegbuna, Ogochukwu O.1 Ogoizu@gmail.com, Sodiq, Toyin2, Olawumi, Hannah O.1, Olatoke, Samuel A.3, Agodirin, Olayide3
Publikováno v:
Ecancermedicalscience. 2023, Vol. 17 Issue 1588-1650, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Nutrition & Cancer. 2022, Vol. 74 Issue 1, p90-99. 10p. 7 Charts, 1 Graph.
Autor:
Izuegbuna, Ogochukwu O.1 (AUTHOR), Agodirin, Olayide S.2 (AUTHOR), Olawumi, Hannah O.1 (AUTHOR), Olatoke, Samuel A.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Cancer Investigation. Sep2021, Vol. 39 Issue 8, p597-606. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cancer Investigation. 39:597-606
Fourty-five breast cancer patients and 50 apparently healthy sex-matched controls from the University of Ilorin Teaching Hospital were enrolled in this study. Plasma D-dimer and fibrinogen were found to be significantly higher than controls; APTT was
Publikováno v:
Nutrition and Cancer. 74:90-99
To assess the relationship between nutritional status and inflammatory markers of breast cancer patients, and to identify predictors of malnutrition in these patients.This is a cross-sectional study of 45 patients with breast cancer assessed between
Autor:
Chinasa Onyenekwe, Chukwuma Ume, Ebele Amaechina, Nice Chukwuma Ume, Ogochukwu Onah, Angela Obetta, Ejiofor Omeje
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32098- (2024)
Agroecology is a sustainable farming method that has the potential to revolutionize the global agricultural sector by promoting cleaner and more environmentally friendly practices. However, the question of how to effectively transition to a sustainab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d25bf6f3a0c470a96fca70b2f7ba203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.