Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ogeron, C."'
Autor:
Cholet, J., Decombat, C., Vareille-Delarbre, M., Gainche, M., Berry, A., Ogeron, C., Ripoche, I., Delort, L., Vermerie, M., Fraisse, D., Felgines, C., Ranouille, E., Berthon, J.-Y., Tourette, A., Troin, Y., Sénejoux, F., Chalard, P., Caldefie-Chezet, F.
Publikováno v:
International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences
International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, Fortune Journals, 2019, 9, pp.145-163
International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, 2019, 9, pp.145-163
International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, Fortune Journals, 2019, 9, pp.145-163
International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, 2019, 9, pp.145-163
International audience; Background: Meadowsweet (Filipendula ulmaria) and Harpagophytum (H. procumbens) are two medicinal herbs traditionally used for their anti-inflammatory effect. Nonetheless, if the effects of the single compounds isolated from t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::930928783c52574e83a457f1c891ba74
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02563228
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02563228
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cholet J; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Decombat C; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Delort L; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Gainche M; Institut de Chimie de Clermont-Ferrand, Université Clermont Auvergne, Clermont Auvergne INP, CNRS, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Berry A; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Ogeron C; Institut de Chimie de Clermont-Ferrand, Université Clermont Auvergne, Clermont Auvergne INP, CNRS, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Ripoche I; Institut de Chimie de Clermont-Ferrand, Université Clermont Auvergne, Clermont Auvergne INP, CNRS, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Vareille-Delarbre M; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Vermerie M; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Fraisse D; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Felgines C; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Rossary A; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Ranouille E; Greentech, Biopôle Clermont-Limagne, 63360 Saint-Beauzire, France., Berthon JY; Greentech, Biopôle Clermont-Limagne, 63360 Saint-Beauzire, France., Tourrette A; AltoPhyto, 7 rue des Gargailles, 63370 Lempdes, France., Priam J; Dômes Pharma, 3 rue André Citroën, 63430 Pont-du-Château, France., Saunier E; Dômes Pharma, 3 rue André Citroën, 63430 Pont-du-Château, France., Troin Y; Institut de Chimie de Clermont-Ferrand, Université Clermont Auvergne, Clermont Auvergne INP, CNRS, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Senejoux F; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Chalard P; Institut de Chimie de Clermont-Ferrand, Université Clermont Auvergne, Clermont Auvergne INP, CNRS, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Caldefie-Chézet F; Unité de Nutrition Humaine, Université Clermont Auvergne, CRNH Auvergne, INRAE, F-63000 Clermont-Ferrand, France.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2022 Dec 21; Vol. 24 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 21.