Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ogbodo E C"'
Autor:
Ogbodo, E. C., Onah, C. E., Meludu, S. C., Ogbodo, M. C., Ezeugwunne, I. P., Ehiage, F. A., Analike, R. A., Mbam, R. E.
Publikováno v:
African Journal of Biomedical Research; Jan2024, Vol. 27 Issue 1, p39-47, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahaneku J E, Amah U K, Ugwu M C, Analike R A, Okezie A O, Ezeugwunne I P, Onyenkwe C C, Ogbodo E C, Onuora I J, Obi-Ezeani C N
Publikováno v:
International Journal of Clinical and Biomedical Research. :19-23
Background: HIV infection is a risk factor for a variety of endocrine problems. Objectives: This study investigated the body mass index (BMI), Systolic blood pressure (SBP), Diastolic blood pressure (DBP) and serum cortisol level as stress factor/ind
Autor:
Iwuji, J. C., Okonkwo, V. C., Ogbodo, E. C., Amaifeobu, C., Ajah, S. B. N., Okezie, A. O., Onuora, I. J., Amah, A. K.
Publikováno v:
International Dental Journal of Students' Research; 2022, Vol. 10 Issue 2, p48-52, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied & Natural Science. 2021 Special Issue, Vol. 13, p124-129. 6p.
Autor:
Tan, Li-Juan, Jeon, Hye Joo, Park, SoHyun, Kim, Seong-Ah, Lim, Kyungjoon, Chung, Sangwon, Chang, Pahn-Shick, Lee, Jong-koo, Kang, Daehee, Shin, Sangah, Tallis, Jason, Clarke, Neil D., Coso, Juan Del
Publikováno v:
Nutrients; Mar2021, Vol. 13 Issue 3, p920, 1p
Autor:
Olubukola Oluranti Babalola
This book focuses on food security and safety issues in Africa, a continent presently challenged with malnutrition and food insecurity. The continuous increase in the human population of Africa will lead to higher food demands, and climate change has