Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Ofosu, Fred Kwame"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Autor:
Ofosu, Fred Kwame a, Elahi, Fazle a, b, Daliri, Eric Banan-Mwine c, Aloo, Simon Okomo a, Chelliah, Ramachandran a, d, Han, Sang-Ik e, Oh, Deog-Hwan a, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2023 107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ofosu, Fred Kwame a, Elahi, Fazle a, Daliri, Eric Banan-Mwine a, c, Han, Sang-Ik b, Oh, Deog-Hwan a, ∗
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2022 45
Autor:
Ofosu, Fred Kwame a, Elahi, Fazle a, Daliri, Eric Banan-Mwine a, Tyagi, Akanksha a, Chen, Xiu Qin a, Chelliah, Ramachandran a, Kim, Joong-Hark b, c, Han, Sang-Ik d, Oh, Deog-Hwan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2021 337
Autor:
Daliri, Eric Banan-Mwine a, Tyagi, Akanksha a, Ofosu, Fred Kwame a, Chelliah, Ramachandran a, Kim, Joong-Hark b, c, Kim, Jong-Rae a, d, Yoo, Daesang a, e, Oh, Deog-Hwan a, ∗
Publikováno v:
In LWT February 2021 137
Autor:
Chelliah, Ramachandran a, Saravanakumar, Kandasamy b, Daliri, Eric Banan-Mwine a, Kim, Joong-Hark b, c, Lee, Jung-Kun b, c, Jo, Hyeon-yeong a, Kim, Se-Hun a, Ramakrishnan, Sudha Rani d, Madar, Inamul Hasan e, Wei, Shuai b, f, Rubab, Momna a, Barathikannan, Kaliyan a, Ofosu, Fred Kwame a, Subin, Hwang a, Eun-ji, Park a, Yeong, Jung Da a, Elahi, Fazle a, Wang, Myeong-Hyeon b, Park, Jong Hwan g, Ahn, Juhee b, Kim, Dong-Hwan h, Park, Sung Jin a, Oh, Deog-Hwan a, ⁎
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 January 2020 143:555-572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 20 January 2016 136:917-922
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.