Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ofori, Peter Amoako"'
Autor:
Asare-Addo, Dorothy Comfort, Amissah, Jacqueline Naalamle, Ofori, Peter Amoako, Owusu-Nketia, Stella, Opoku-Agyemang, Frank, Nkansah, George Oduro
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research September 2022 9
Autor:
Nutsukpo, Efoo Bawa, Ofoe, Raphael, Jiang, Qiucheng, Ofori, Peter Amoako, K Asiedu, Samuel, Emenike, Chijioke, Lord, Abbey
Publikováno v:
ACS Agricultural Science & Technology; October 2024, Vol. 4 Issue: 10 p1014-1026, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Opoku-Agyemang, Frank a, b, Amissah, Jacqueline Naalamle a, Owusu-Nketia, Stella a, Ofori, Peter Amoako a, ⁎, Notaguchi, Michitaka b, c, ⁎
Publikováno v:
In MethodsX December 2024 13
Autor:
Nkansah, George Oduro, Amoatey, Christiana, Zogli, Michael Kwaku, Owusu-Nketia, Stella, Ofori, Peter Amoako, Opoku-Agyemang, Frank
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Tomato is an important vegetable in Ghanaian diet and contributes enormously in livelihood improvement. Tomato production is threatened by a high prevalence of biotic and abiotic stresses as well as increased postharvest losses and poor agronomic pra
Autor:
Ofori, Peter Amoako1, Mizuno, Ayaka1, Suzuki, Mami1, Martinoia, Enrico2, Reuscher, Stefan1, Aoki, Koh3, Shibata, Daisuke4, Otagaki, Shungo1, Matsumoto, Shogo1, Shiratake, Katsuhiro1 shira@agr.nagoya-u.ac.jp
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/26/2018, Vol. 13 Issue 7, p1-26. 26p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.