Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Ofoedu, C.E."'
Publikováno v:
American Journal of Food and Nutrition. 5:69-76
Jam products were prepared from mango and pineapple fruits separately. The pulp and peel of each fruit were used. The effect of the inclusion of fruit peel on consumer acceptability, dietary fiber and other chemical properties of jam products were in
Publikováno v:
In Enzymes in Food Biotechnology 2019:149-168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adhikari (Nee Pramanik), Sunita, Aguilar-González, Cristóbal Noé, Agyei, Dominic, Ahmed, Giasuddin, Akanbi, Taiwo O., Ali, Jasarat, Annapure, Uday S., Aparna, K., Arshad, Naufal, Ascacio-Valdés, Juan A., Bajpai, Preeti, Balagurusamy, Nagamani, Banerjee, Rintu, Bano, Ambreen, Barragán, Arely Prado, Beulah, K.C., Bhagyawant, Sameer S., Bharagava, Ram Naresh, Bhatia, Sugandha, Bonsegna, S., Boone, Daniel, Cardona-Felix, Cesar S., Cekmecelioglu, Deniz, Chew, Lye Yee, Chowdhary, Pankaj, Daramola, M.O., Das, Mohan, Datta, Bhaskar, De Domenico, S., de la Rosa, Orlando, Delgado-García, Mariana, Di Pierro, Prospero, Dotaniya, M.L., Dotaniya, C.K., Dubey, Ashutosh, Esposito, Marilena, Flores-Gallegos, Adriana C., Flores-Maltos, Abril, Gan, Chee-Yuen, García Lozano, Marleny, Garcia-Galindo, Ivanoe, Giosafatto, C. Valeria L., Gómez-García, Ricardo, Gupta, Anamika, Gupta, Anmol, Gutiérrez, Tomy J., Hoyos-Concha, José L., Ilyina, Anna, Ismail, Amin, Joseph, Babu, Kang, Hee-Kyoung, Karav, Sercan, Kim, Jeesoo, Kim, Seong-Bo, Kim, Doman, Kuddus, Mohammed, Kumar, Awanish, Kumar, Sanjay, Kumar, Vinod, Kundu, Debajyoti, Kwak, So-Hyung, Lopes, Danielle B., Luevanos Escareño, Miriam Paulina, Luque, Diana, Mariniello, Loredana, Martinez García, Duniesky, Martínez Hernández, José L., Martínez-Medina, Gloria A., Martins, Isabela M., Masoodi, F.A., Meshram, Anju, Michel-Michel, Mariela R., Abada, Emad A., More, Nandkishor, Morya, Vinod, Muñiz-Márquez, Diana B., Murthy, Pushpa S., Naqash, Farah, Nava-Reyna, Erika, Ngoh, Ying-Yuan, Nguyen, Thi Thanh Hanh, Nwakaudu, A., Ochoa Bañuelos, Cynthia Vanessa, Oey, Indrawati, Ofoedu, C.E., Ojha, B.K., Okafor, D.C., Pais Chanfrau, José M., Palácios-Ponce, Sócrates, Pathak, Neelam, Peña García, Yadira, Pérez, Jimmy Nuñez, Pérez Cruz, Enrique, Picazo, Brian, Poltronieri, P., Porta, Raffaele, Prieto, Sergi Maicas, Puc, Luis Enrique Cobos, Ramadan, Mohamed Fawzy, Ramteke, Pramod W., Rastogi, Hita, Rather, Sajad Ahmad, Regar, K.L., Rivera Intriago, Leonor M., Rodríguez-Herrera, Raúl, Rodríguez-Jasso, Rosa Maria, Roohi, Ruiz, Héctor A., Saari, Nazamid, Sabbah, Mohammed, Sabu, Abdulhameed, Sachan, Shweta, Sahay, Sanjay, Santino, A., Seo, Changseop, Sepúlveda, Leonardo, Sharma, Dinesh Chandra, Sharma, Swati, Shrivastava, Arpita, Shrivastava, Neeraj, Silva Gonzalez, Jose Alberto, Singh, Poonam, Singh, Jagriti, Singh, Mahendra, Singh, Pradeep Kumar, Singh, Rachana, Singh, Aditi, Singhal, Gauri, Siow, Hwee-Leng, Sneha, H.P., Sobrevilla, Janeth Margarita Ventura, Sofian, Nurul Afifah Hidayatul Saufi, Speranza, Paula, Srivastava, Nidhi, Srivastava, Neha, Syngai, Gareth Gordon, Tapal, Arun, Tiku, Purnima Kaul, Toh, Gaik Theng, Tolosa, José Juan Mateo, Trujillo Toledo, Luis E., Uzuner, Sibel, Vaidya, Aniruddha M., Ventura, Janeth, Verma, A.K., Villareal-Morales, Sandra, Vimal, Archana, Yadav, Ashutosh, Yunus, Ghazala, Zaheer, Mohd Rehan
Publikováno v:
In Enzymes in Food Biotechnology 2019:xvii-xxii
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Revutskaya, Natalia1 (AUTHOR) n.revuckaya@fncps.ru, Polishchuk, Ekaterina2 (AUTHOR) e.politchuk@fncps.ru, Kozyrev, Ivan1 (AUTHOR) iv.kozirev@fncps.ru, Fedulova, Liliya2 (AUTHOR) l.fedulova@fncps.ru, Krylova, Valentina1 (AUTHOR) v.krylova@fncps.ru, Pchelkina, Viktoriya2 (AUTHOR) v.pchelkina@fncps.ru, Gustova, Tatyana1 (AUTHOR) t.gustova@fncps.ru, Vasilevskaya, Ekaterina2 (AUTHOR) e.vasilevskaya@fncps.ru, Karabanov, Sergey2 (AUTHOR) s.karabanov@fncps.ru, Kibitkina, Anastasiya2 (AUTHOR) a.kibitkina@fncps.ru, Kupaeva, Nadezhda2 (AUTHOR) nvkupaeva@yandex.ru, Kotenkova, Elena2 (AUTHOR) lazovlena92@yandex.ru
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jul2024, Vol. 16 Issue 14, p1976. 46p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.