Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Off-odour"'
Autor:
Patrick Bauer, Andrea Buettner
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 262, Iss , Pp 115329- (2023)
Within this study sixteen odour active substances (1-butanol, butyl acetate, 3-methyl-4-heptanone, butyl acrylate, styrene, ethylbenzene, propylbenzene, cumene, sec-butylbenzene, benzaldehyde, 2-ethylhexyl acrylate, naphthalene, 1-methylnaphthalene,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0952d65b99814ea592b51b661162de76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica. Section B, Soil and Plant Science, Vol 69, Iss 1, Pp 26-35 (2019)
Baby spinach is rich in phytochemicals that provide great benefits to consumers’ health. The study aim was to investigate the effect of the growth harvest stage, postharvest storage duration and temperature on quality of baby spinach leaves. A 3 ×
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab557c5fcb2d4fd3af797d6114709dde
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 64, Iss 4, Pp 185-188 (2018)
The aim of this work is to devise a methodology and identify the cause of off-odour in bottled water. For initial screening, sensory analysis and gas chromatography with mass spectrometry and olfactometric detector were used. Selected compounds were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02d941b5bde44f5ca8f03ce5dea74b45
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2138 (2021)
The work reports a case study describing how the competition wild microflora vs. starter cultures affects the final product characteristics. This study regards an industrial lot of Ventricina, an Italian long-ripened traditional fermented sausages, p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3f1c6b6b5eb4e4b897b8a8592402a10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aroma is one of the main quality parameters of wine distillates. Avoiding generation of off-odours is therefore an issue of great concern in the industry and consequently numerous studies have investigated to identify off-odours using a variety of di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::53edf832fa77f21a58d05649cb599253
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 64, Iss 4, Pp 185-188 (2018)
The aim of this work is to devise a methodology and identify the cause of off-odour in bottled water. For initial screening, sensory analysis and gas chromatography with mass spectrometry and olfactometric detector were used. Selected compounds were