Zobrazeno 1 - 10
of 717
pro vyhledávání: '"Oettgen, P."'
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 5 (2024)
Food allergy, a group of adverse immune responses to normally innocuous food protein antigens, is an increasingly prevalent public health issue. The most common form is IgE-mediated food allergy in which food antigen-induced crosslinking of the high-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf151fcb8da34c459e321b0531c06f64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berrisch, Ronja, Blätgen, Nadine, Degener, Ernst, Dosch, Fabian, Eichfuss, Silas, Gareis, Philipp, Grundmann, Teresa, Grüne, Anna, Haake, Monique, Hollen, Martina, Hoymann, Jana, Jonas, Andrea, Krischausky, Gesine, Maretzke, Steffen, Milbert, Antonia, Nielsen, Jörg, Oettgen, Nina, Pirsig, Tim, Pütz, Thomas, Schmidt-Seiwert, Volker, Rauch, Christian, Schürt, Alexander, Waltersbacher, Matthias
Publikováno v:
136
Der Ausbruch der COVID-19-Pandemie im Jahr 2020 hat massive Einschnitte für Gesellschaft und Wirtschaft nach sich gezogen. Kontaktbeschränkungen, Schulschließungen, Homeoffice und Maskenpflicht veränderten den Alltag aller Menschen. Die Pandemie
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/90191
Autor:
Yasmeen S. El Ansari, Cynthia Kanagaratham, Oliver T. Burton, Jenna V. Santos, Brianna-Marie A. Hollister, Owen L. Lewis, Harald Renz, Hans C. Oettgen
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 13 (2022)
Mast cells and basophils have long been implicated in the pathogenesis of IgE-mediated hypersensitivity reactions. They express the high-affinity IgE receptor, FcϵRI, on their surface. Antigen-induced crosslinking of IgE antibodies bound to that rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/252e88708be2422e822fa9b5573b7acb
Autor:
Genghao Chen, Ellen L. Shrock, Mamie Z. Li, Jonathan M. Spergel, Kari C. Nadeau, Jacqueline A. Pongracic, Dale T. Umetsu, Rima Rachid, Andrew J. MacGinnitie, Wanda Phipatanakul, Lynda Schneider, Hans C. Oettgen, Stephen J. Elledge
Publikováno v:
Cell Reports Medicine, Vol 2, Iss 10, Pp 100410- (2021)
Summary: Peanut allergy can result in life-threatening reactions and is a major public health concern. Oral immunotherapy (OIT) induces desensitization to food allergens through administration of increasing amounts of allergen. To dissect peanut-spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/393b68bda2814b4c96490fe3b2cb72c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 11 (2020)
Food allergy is a major health issue, affecting the lives of 8% of U.S. children and their families. There is an urgent need to identify the environmental and endogenous signals that induce and sustain allergic responses to ingested allergens. Acute
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ba009463f974392994cf3ec46a45deb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brian S Alper, Peter Oettgen, Ilkka Kunnamo, Alfonso Iorio, Mohammed Toseef Ansari, Amir Qaseem, Monica Hultcrantz, Holger J Schünemann
Publikováno v:
BMJ Open, Vol 9, Iss 6 (2019)
Grading of Recommendations Assessment, Development and Evaluation (GRADE) methodology is used to assess and report certainty of evidence and strength of recommendations. This GRADE concept article is not GRADE guidance but introduces certainty of net
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8882cc0e60bf455bba17245800f2a21d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.