Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Oehen, B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We developed a matrix to evaluate valorisation strategies for products from underutilized crops. It shall help networks involved in agrobiodiversity conservation and breeding to find and improve their valorisation strategies, such as a label.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::2284722bb5fcbbce4188b71f005dfa08
https://orgprints.org/id/eprint/36406/
https://orgprints.org/id/eprint/36406/
The majority of consumers in Italy, Spain, France and Switzerland buy food in supermarkets. They like the concept of farmers’ varieties and are willing to pay a price premium for foods from farmers’ varieties.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::3b4c5233b295b43a6638c1bc0c3d908a
https://orgprints.org/id/eprint/36405/
https://orgprints.org/id/eprint/36405/
The market valorisation of ‘diverse food products’ is crucial to promote agrobiodiversity. Despite the differences due to the specific contexts, valorisation strategies show relevant common features.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::361d0cf385cba93d0aa33f797e101944
https://orgprints.org/id/eprint/34738/
https://orgprints.org/id/eprint/34738/
Cultivating diversity and food quality. Proceedings of Diversifood EU Forum, Brussels, 11 April 2018
Autor:
Rey, F., Drexler, D., Bocci, R., Oehen, B., Constanzo, A., Goldringer, I., Padel, S., Chable, V.
To tackle this issue, Diversifood team organised a forum with policy makers and stakeholders on the 11th of April 2018, in Brussels. Diversifood’s aim is to share results and key lessons including new approaches for the management of cultivated bio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::c6c49091d0c330da98f6c6533099c314
https://orgprints.org/id/eprint/34739/
https://orgprints.org/id/eprint/34739/
The market valorisation of ‘diverse food products’ is crucial to increase diversity in farming systems. It involves multiple actors, from the field to the table, and requires an integrated approach to take into account several dimensions involved
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::833473d3c93ff2ee32ccf435ecf3602b
https://orgprints.org/id/eprint/34735/
https://orgprints.org/id/eprint/34735/
The current food value chain is characterised by a highly standardised offer produced in an increasingly monotonous agricultural system. In parallel, there is a growing interest among consumers for traditional or regional crop varieties. The conserva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::64af76443238a065ae95ac1302e70a39
https://orgprints.org/id/eprint/34721/
https://orgprints.org/id/eprint/34721/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.