Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Oduola, Abass A."'
Publikováno v:
Rice Science, Vol 31, Iss 2, Pp 139-141 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55de5551d8fe423fbb5badb99ed3aadc
Publikováno v:
In Food Control September 2024 163
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2023 137:20-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oduola, Abass A.1 (AUTHOR), Atungulu, Griffiths G.1 (AUTHOR) atungulu@uark.edu
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-12. 12p.
Autor:
Mohammadi Shad, Zeinab1 (AUTHOR), Oduola, Abass A.1 (AUTHOR), Wilson, Shantae1 (AUTHOR), Smith, Deandrae1 (AUTHOR), Shafiekhani, Soraya1 (AUTHOR), Bruce, Rebecca1 (AUTHOR), Atungulu, Griffiths G.1 (AUTHOR) atungulu@uark.edu
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Apr2021, Vol. 41 Issue 2, p1-9. 9p.
Autor:
Oduola, Abass A.1 (AUTHOR), Atungulu, Griffiths G.1 (AUTHOR) atungulu@uark.edu
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2021, Vol. 45 Issue 5, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oduola, Abass A.1 (AUTHOR), Bowie, Rebecca1 (AUTHOR), Wilson, Shantae A.1 (AUTHOR), Mohammadi Shad, Zeinab1 (AUTHOR), Atungulu, Griffiths G.1 (AUTHOR) atungulu@uark.edu
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Apr2020, Vol. 40 Issue 2, p1-8. 8p.