Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Odukoya, Julianah Olayemi"'
Autor:
Odukoya, Julianah Olayemi, De Saeger, Sarah, De Boevre, Marthe, Adegoke, Gabriel Olaniran, Devlieghere, Frank, Croubels, Siska, Antonissen, Gunther, Odukoya, Johnson Oluwaseun, Njobeh, Patrick Berka
Publikováno v:
In Heliyon 15 January 2024 10(1)
Autor:
Odukoya, Julianah Olayemi, De Saeger, Sarah, De Boevre, Marthe, Adegoke, Gabriel Olaniran, Devlieghere, Frank, Croubels, Siska, Antonissen, Gunther, Adebo, Oluwafemi Ayodeji, Gbashi, Sefater, Odukoya, Johnson Oluwaseun, Njobeh, Patrick Berka
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids for Health 15 December 2023 4
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology May 2021 65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gbashi, Sefater, Adebo, Oluwafemi, Adebiyi, Janet Adeyinka, Targuma, Sarem, Tebele, Shandry, Areo, Oluwaseun Mary, Olopade, Bunmi, Odukoya, Julianah Olayemi, Njobeh, Patrick
Publikováno v:
Biotechnology & Genetic Engineering Reviews; Apr2021, Vol. 37 Issue 1, p30-63, 34p
Autor:
Odukoya JO; Department of Biotechnology and Food Technology, Faculty of Science, University of Johannesburg, Doornfontein Campus, Gauteng, South Africa.; Centre of Excellence in Mycotoxicology & Public Health, Department of Bioanalysis, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Ghent University, Ghent, Belgium.; Department of Food Science and Technology, Kwara State University, Malete, PMB 1530, Ilorin, Kwara State, Nigeria., De Saeger S; Department of Biotechnology and Food Technology, Faculty of Science, University of Johannesburg, Doornfontein Campus, Gauteng, South Africa.; Centre of Excellence in Mycotoxicology & Public Health, Department of Bioanalysis, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Ghent University, Ghent, Belgium., De Boevre M; Centre of Excellence in Mycotoxicology & Public Health, Department of Bioanalysis, Faculty of Pharmaceutical Sciences, Ghent University, Ghent, Belgium., Adegoke GO; Department of Food Technology, Faculty of Technology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria.; Department of Biological Sciences, Dominion University, Ibadan, Nigeria., Devlieghere F; Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Ghent, Belgium., Croubels S; Department of Pharmacology, Toxicology and Biochemistry, Faculty of Veterinary Medicine, Ghent University, Merelbeke, Belgium., Antonissen G; Department of Pharmacology, Toxicology and Biochemistry, Faculty of Veterinary Medicine, Ghent University, Merelbeke, Belgium.; Department of Pathology, Bacteriology and Avian Diseases, Faculty of Veterinary Medicine, Ghent University, Merelbeke, Belgium., Odukoya JO; Bader College, Queen's University (Canada), Herstmonceux Castle, Hailsham, East Sussex, United Kingdom., Njobeh PB; Department of Biotechnology and Food Technology, Faculty of Science, University of Johannesburg, Doornfontein Campus, Gauteng, South Africa.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2023 Dec 07; Vol. 10 (1), pp. e23025. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 07 (Print Publication: 2024).