Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Odour-active compounds"'
Autor:
Gorka Santamarina-García, Gustavo Amores, Igor Hernández, Lara Morán, Luis Javier R. Barrón, Mailo Virto
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100425- (2023)
Cheese microbiota contributes to various biochemical processes that lead to the formation of volatile compounds and the development of flavour during ripening. Nonetheless, the role of these microorganisms in volatile aroma compounds production is li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/901a0a6abe4d4f91a0dd02edfb5ab199
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100276- (2022)
The characterisation and distribution patterns of key odour-active compounds in head, heart1, heart2, tail, and stillage cuts of freshly distilled brandy were investigated by gas chromatography–olfactometry-mass spectrometry coupled with aroma extr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68fcb679aa604476ab34c22bc254b880
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3140 (2021)
The worldwide demand for pulse-based products is increasing in the face of climate change, but their acceptability is limited due to the presence of off-flavours. Off-notes contribute to negative perceptions of pulses (beany notes). Volatile compound
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27d2f04a5f72450e94ccf26f088e476e
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 7, p 1385 (2019)
The primary aim of this study was to investigate volatile constituents for the differentiation of Chinese marinated pork hocks from four local brands, Dahongmen (DHM), Daoxiangcun (DXC), Henghuitong (HHT) and Tianfuhao (TFH). To this end the volatile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c34886857de4bbf81b10206aa3cdd94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
実践女子大学生活科学部紀要. 55:9-16
Pound cake is a traditional, baked, French sweet, whose main ingredient is butter. In recent years, however, many of the commercially available pound cakes use vegetable oil, instead. In this study, we evaluated the palatability of pound cakes by pre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.