Zobrazeno 1 - 10
of 271
pro vyhledávání: '"Odour activity value"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 22, p 11361 (2022)
A total of 40 pyrazine compounds of cocoa and chocolate were discovered through a literature analysis. Data on the alkylpyrazines’ antibacterial properties were gathered. It was discovered that 12 substances were effective against bacteria, fungus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5186c7efc7844c25a21f64a5d63d8ea0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 2 (2020)
Different methods of enhancing the aromatic profile of wines are researched throughout the world. One of them consists in adding unsaturated fatty acids to must as the yeast feeding. This work considers how the aromatic profile of dry white table win
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc71747ffb194c039648e39c3495371b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raquel Noguerol-Pato, Thais Sieiro-Sampredro, Carmen González-Barreiro, Beatriz Cancho-Grande, Jesús Simal-Gándara
Publikováno v:
Molecules, Vol 19, Iss 8, Pp 12173-12193 (2014)
The effect of two antifungals (boscalid + kresoxim-methyl and metrafenone) applied onto vines under Good Agricultural Practices (GAPs) on the volatile composition of Tempranillo and Graciano red wines was studied. Changes in aroma profile in the wine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/636226aee26f4760b35f6f09e3f5cec6
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 7, p 1385 (2019)
The primary aim of this study was to investigate volatile constituents for the differentiation of Chinese marinated pork hocks from four local brands, Dahongmen (DHM), Daoxiangcun (DXC), Henghuitong (HHT) and Tianfuhao (TFH). To this end the volatile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c34886857de4bbf81b10206aa3cdd94
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1257, p 1257 (2021)
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1257, p 1257 (2021)
Aroma-active compounds of lupin protein isolate and lupin protein isolate fermented with Staphylococcus xylosus and Lactobacillus sakei ssp. carnosus were investigated. The changes in aroma-active compounds were determined by application of aroma ext
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.