Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Odor activity values (OAVs)"'
Autor:
Bing Zhang, Siman Zheng, Mingquan Huang, Qiang Wu, Wei Dong, Jihong Wu, Hongqin Liu, Dongrui Zhao, Yougui Yu, Jinchen Li
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101976- (2024)
The volatile compounds in 16 different storage containers and years of Xiangjiao Baijiu (XJBJ) were compared and analyzed via direct injection (DI) combined with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) and headspace extraction (HS) coupled w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b98af7ec312c45f586bb46247fa5b427
Autor:
Zhang, Bing a, 1, Zheng, Siman a, 1, Huang, Mingquan a, ⁎, Wu, Qiang b, Dong, Wei a, Wu, Jihong a, Liu, Hongqin a, ⁎, Zhao, Dongrui a, Yu, Yougui b, Li, Jinchen a
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 681 (2024)
Rice-based Baijiu has gained popularity in the Chinese market. Qingya-flavored Baijiu, a variant of Xiaoqu-fermented Baijiu, employs rice as its primary raw material, with an improved production process compared to traditional rice-flavored Baijiu. W
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f783cd0e32a1499bb4951cd435730bcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1238 (2023)
This study comprehensively characterized and compared the aroma differences between four different grades of Fenjiu (FJ, the most representative light-flavor Baijiu). Aroma-active compounds were analyzed by liquid-liquid extraction (LLE) coupled with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd4ee87f8b554ec1be1a609aada83593
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2392 (2021)
Predominant odorants in modern and traditional types of Chinese xiaoqu liquor (Baijiu) were identified and compared by the combined use of gas chromatography−olfactometry, odor activity values (OAVs), and multivariate analyses. A total of 79 aroma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64ebf0c2daf542f8a301f7feec2327c3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.