Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Odic, K. N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Applied Rheology, Vol 18, Iss 1, Pp 12913-1-12913-11 (2008)
Applied Rheology, Vol 18, Iss 1, Pp 12913-1-12913-11 (2008)
The rheologies of a shear-frozen commercial ice cream and of a model ice cream foam have been studied at − 5ºC and other temperatures by capillary rheometry on a commercial manufacturing line and in a Multi-Pass Rheometer, respectively. Both were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7e76f85abb4e17d7f6220ef479c5dbb7
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-40449108841&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-40449108841&partnerID=MN8TOARS