Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Odendaal I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steele CM, Alsanei WA, Ayanikalath S, Barbon CEA, Chen J, Cichero JAY, Coutts K, Dantas RO, Duivestein J, Giosa L, Hanson B, Lam P, Lecko C, Leigh C, Nagy A, Namasivayam AM, Nascimento WV, Odendaal I, Smith CH, Wang H
Texture modification has become one of the most common forms of intervention for dysphagia, and is widely considered important for promoting safe and efficient swallowing. However, to date, there is no single convention with respect to the terminolog
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1154::5173ff7ed401222195374ba7a1e297e0
http://hdl.handle.net/11375/27088
http://hdl.handle.net/11375/27088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steele CM; International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) Working Committee, Brisbane, Australia, catriona.steele@uhn.ca., Alsanei WA, Ayanikalath S, Barbon CE, Chen J, Cichero JA, Coutts K, Dantas RO, Duivestein J, Giosa L, Hanson B, Lam P, Lecko C, Leigh C, Nagy A, Namasivayam AM, Nascimento WV, Odendaal I, Smith CH, Wang H
Publikováno v:
Dysphagia [Dysphagia] 2015 Apr; Vol. 30 (2), pp. 272-3.