Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Oda, Sandra H. I."'
Autor:
Oda, Sandra H. I., Bressan, Maria Cristina, Freitas, Rilke Tadeu Fonseca de, Miguel, Giulianna Z., Vieira, Josye O., Faria, Peter B., Savian, Taciana V.
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 28, Issue: 6, Pages: 1344-1351, Published: DEC 2004
Com o presente trabalho, objetivou-se determinar a composição centesimal e o teor de colesterol presente dos diferentes cortes comerciais da carne de capivara. A umidade, proteína, extrato etéreo e cinzas foram determinados segundo a AOAC (1990).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::21797c5fc2e0972d2cac8ecb600402d5
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542004000600017&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1413-70542004000600017&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.