Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Ockerman, H. W."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
206
pro vyhledávání:
'"Ockerman, H. W."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
The Effects of Electrical Stimulation on the Sensory and Instron Textural Measurements of Mutton Tissue
Autor:
YETİM, Hasan
,
Yanar, Mehmet
,
Ockerman, H W
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::38d3893c0e9a85ec1ed2be59d4a72853
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/8c191d1c-2ac3-41ca-ad93-79a0202c089e/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
'The Influence of Egg White and Tumbling on Gel Texture of Catfish Muscle
Autor:
Ockerman, H W
,
YETİM, Hasan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::900d40cc05f28f90a04f46efdab3cb5e
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/9072ef8d-0bcf-4907-8f2a-fd4235fe0088/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Effects of the Blade Tenderisation on Some Quality Characteristics of Mutton Muscles
Autor:
YETİM, Hasan
,
Yanar, Mehmet
,
Ockerman, H W
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::6d499e7fc31f0ec55261fbc7043fcf2a
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/1149ebe6-fc2a-4313-ae81-c5c9de473db6/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
The Ohio State Univ. USA, Meat Research Efforts: Some Physicochemical Changes in Catfish Muscle as Influenced by Egg White and Tumbling
Autor:
Ockerman, H W
,
YETİM, Hasan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::e44eb3df6bf96fd7df9ed0650da2011c
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/a8f5d5bd-3042-4cdc-a170-1366b86ca1c2/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Model System Evaluations of Meat Emulsions Prepared with Different Edible Beef By-Products and Fats or Oil
Autor:
Ockerman, H W
,
Gökalp, Hüsnü
,
YETİM, Hasan
,
Karakaya, Mustafa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::79e535ba37629ae0293ea471cf848d0e
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/e96798a6-42ed-45a8-86df-27e4a6001e5f/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
The Effects of Egg White, Tumbling and Storage Time on Proximate Composition and Protein Fractions of Restructured Fish Products
Autor:
Ockerman, H W
,
YETİM, HASAN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::299527fe77b868a2a55edc975e2540b6
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/f10decb7-9186-4994-a95c-ce1f4b2af0cd/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Cattle Production in Turkey
Autor:
Ockerman, H W
,
Ülker, HASAN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::5e0f378bfb065e4f57db27eb5efbca4d
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/a895a9c2-6101-408d-9fbd-f2df43be8af5/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Nature of milk production in Turkey
Autor:
Ockerman, H W
,
Ülker, HASAN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::72bfec3da4d7cac33922fe94d81ea566
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/87b3147c-065b-4036-88f5-b44e7a76d35f/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Salt Phosphate and and Oil Temperature Effects on Emulsion Capacity of Fresh and Frozen Meat and Sheep Tail fat
Autor:
YETİM, Hasan
,
Zorba, Ömer
,
Gökalp, Hüsnü
,
Ockerman, H W
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::9e7c09da66111bed21b5a31291a9a366
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/60c7ba9a-d8a7-492f-bf26-4cdde3983fc5/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Physical, Chemical and Organoleptic Characteristics of Turkish Style Frankfurters Made with an Emülsion Containing Turkish Produced Soy Flour
Autor:
YETİM, Hasan
,
Gökalp, Hüsnü
,
Kaya, M
,
Yanar, M
,
Ockerman, H W
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::ff0b30ce8bf9c181270dda38e2c8f8be
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/07c715c4-7f72-44f5-b6d8-38309c2eca60/oai
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[21]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
154
Akademické články
27
Recenze
16
Časopisy
Předmět
36
meat science
26
nonfiction
24
food industry
17
meat
14
food science
10
cooking
10
electrical stimulation
8
beef
8
food processing
6
coliform
6
microbiology
6
packaging method
6
pork
6
pork tissue
6
proteins
6
rancidity
6
salt
6
tumbling
6
websites
5
bacteria
4
agriculture
4
computer network resources
4
enzymes
4
flavor research
4
food storage
4
ham
4
lactobacillus plantarum
4
phosphate
4
phosphates
4
phospholipid
4
sausage
4
sodium tripolyphosphate
3
castration
3
quality
2
agricultural ecology
2
agricultural libraries
2
agronomy
2
androstenone
2
autolysis
2
bacon
2
bacterial count
2
beef quality
2
beef roast
2
beef tenderness
2
beef, frozen
2
beef, ground
2
biotechnology
2
blood protein
2
broiler chickens
2
bromelin
Vydavatel
112
wiley-blackwell
32
american library association d/b/a choice
16
elsevier
5
oxford university press / usa
4
taylor & francis ltd
2
akademie-verlag
2
blackwell publishing
1
a v a agrarverlag
1
american veterinary medical association
1
elsevier sci ltd
1
indian counc agricultural res
1
medwell online
1
springer nature
1
taylor & francis
Publikováno v
106
journal of food science (wiley-blackwell)
32
choice: current reviews for academic libraries
15
journal of animal science
13
journal of food protection
6
journal of muscle foods
5
meat science
3
british poultry science
2
journal of aquatic food product technology
2
journal of food processing & preservation
2
nahrung
2
nahrung / food
1
european food research & technology
1
european food research and technology
1
food hydrocolloids
1
food microbiology
1
indian journal of animal sciences
1
journal of animal and veterinary advances
1
journal of the american veterinary medical association
1
milchwissenschaft-milk science international
Zdroj
66
Complementary Index
56
Academic Search Ultimate
32
Supplemental Index
20
MEDLINE
16
Library, Information Science & Technology Abstracts
10
OpenAIRE
6
Science Citation Index Expanded
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......