Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Ocke, M. C."'
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 2009 Jul 01. 63(7), 534-540.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20720997
Autor:
Trichopoulou, A., Bamia, C., Norat, T., Overvad, K., Schmidt, E. B., Tjønneland, A., Halkjær, J., Clavel-Chapelon, F., Vercambre, M. -N., Boutron-Ruault, M. -C., Linseisen, J., Rohrmann, S., Boeing, H., Weikert, C., Benetou, V., Psaltopoulou, T., Orfanos, P., Boffetta, P., Masala, G., Pala, V., Panico, S., Tumino, R., Sacerdote, C., Bueno-de-Mesquita, H. B., Ocke, M. C., Peeters, P. H., Van der Schouw, Y. T., González, C., Sanchez, M. J., Chirlaque, M. D., Moreno, C., Larrañaga, N., Van Guelpen, B., Jansson, J. -H., Bingham, S., Khaw, K. -T., Spencer, E. A., Key, T., Riboli, E., Trichopoulos, D.
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 2007 Dec 01. 22(12), 871-881.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27822850
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Objective: To characterize meal patterns across ten European countries participating in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study. Design: Cross-sectional study utilizing dietary data collected through
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::85a6a77f26d382bff38181baff05974a
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3171568
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3171568
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Diets high in vegetables and fruits have been suggested to be inversely associated with risk of gastric cancer. However, the evidence of the effect of variety of consumption is limited. We therefore investigated whether consumption of a variety of ve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8eb2b5163d1a445710c32788f653f02e
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3153790
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3153790
Objective: To describe dietary carbohydrate intakes and their food sources among 27 centres in 10 countries participating in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study. Methods: Between 1995 and 2000, 36 034 subject
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8585a5626adf86cab667e4fd1a3cec35
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3143767
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3143767
Objectives: To describe the contribution of highly processed foods to total diet, nutrient intakes and patterns among 27 redefined centres in the 10 countries participating in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC). M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::1eba195d9b9c9cad0af3547db2ce55ba
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3143788
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3143788
Background/objectives: Adequate mineral intake is important for the maintenance of bone health, cellular function and general metabolism, and possibly in the aetiology of cancer and other chronic diseases. This study aimed at investigating variation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::780dace9bec4312350492479d693ed60
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3143792
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3143792