Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"Ochoa-Alejo N"'
Autor:
Ramirez-Malagon, R., Aguilar-Ramirez, I., Borodanenko, A., Perez-Moreno, L., Barrera-Guerra, J. L., Nuñez-Palenius, H. G., Ochoa-Alejo, N.
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2007 Nov 01. 43(6), 660-665.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29736226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fayos Avellán, Oreto, Martínez, O., Ochoa Alejo, N., Savirón, María, Orduna, Jesús, Garcés Claver, Ana
El ‘Chiltepín’ es un chile muy popular en México por su intenso color rojo y su característico sabor y picor. Este último atributo es debido a la presencia de unos compuestos pertenecientes a las familias de los capsaicinoides y los capsinoid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc6ea35d8d9eeddb9c8d24345f9c30d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
OCHOA-ALEJO, N., LÓPEZ-GUTIÉRREZ, F.
Publikováno v:
Annals of Botany, 1987 May 01. 59(5), 495-497.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42757801
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.